Sportscollege får en check
Nordeafonden-50-18.jpg
Morten Hjorth Hansen fra Nordea i Søborg overrakte en check til leder af SCG, Magnus Gjesing Christensen. På stolene sidder collegeeleverne, ude til siden står instruktørerne. Foto: Kaj Bonne.
Nordeafonden uddelte i sidste uge støtte til Sports College Gladsaxe

På vegne af Sports College Gladsaxe (SCG) modtog Magnus Gjesing Christensen en check på 10.000 kroner fra Nordeafonden. Det var filialdirektør Morten Hjorth Hansen fra Søborg-afdelingen, der overrakte det pæne beløb til lederen af SCG i Gladsaxe Sportshal, hvor eleverne netop havde overstået en længere seance i mentaltræning og sportspsykologi.

I motivationen til at støtte SCG lød det blandt andet: – SCG sørger for ekstra træning til udskolingselever, der ønsker at dygtiggøre sig i deres sportsgren. SCG samarbejder med flere skoler i Gladsaxe Kommune og tilbyder morgentræning to gange om ugen til eleverne i stedet for den understøttende undervisning. SCG ønsker at støtte atleterne i at holde fast i den gode udvikling og sunde motionsvaner.
Noget af det, som SCG også arbejder på at forbedre er det store frafald, som ses blandt idrætsforeningernes teenagere. SCG forsøger at klæde de unge atleter på, så de bliver ved med at være idrætsaktive, når de er gået ud af folkeskolen og skal videre på en ungdomsuddannelse.

Et andet fokusområde for SCG er at tilbyde mere mentaltræning og støtte til de unge atleter. Det er nogle helt andre elementer, der skal i spil her, og det rækker langt ud over den fysiske og tekniske træning. SCG har også lagt mærke til, at det kan være en fordel for eleverne, hvis de får bedre styr på dagligdagens rutiner og prioriteringer. Derfor er man ved at skabe en dialog omkring det at være ambitiøs inden for sport samtidig med, at man som ung også er en del af ungdomskulturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top