annonce
Stor tak til hjemmeplejen
Jeg læser og hører ofte, hvor dårligt vore offentlige system fungerer og er helt med på, at det ikke altid er rosenrødt.

Af Gitte Vibholm, Roskilde

Jeg læser og hører ofte, hvor dårligt vore offentlige system fungerer og er helt med på, at det ikke altid er rosenrødt.

Men netop derfor, vil jeg gerne, som pårørende, rette en stor og velment TAK, til hjemmeplejen i Gladsaxe kommune, lige fra min kontakt til visitationen, til sosu hjælpere, SOSU-assistenter og sygeplejersker, der kom i min fars hjem, den sidste tid han levede. Som pårørende, til et menneske der bliver syg og ikke længere er i stand til at klare sig selv og venter på at få fred, er det rigtig vigtigt, at man bliver rummet med alle de følelser der nu kommer i spil og at man oplever at den syge bliver hørt og mødt, der hvor han eller hun er lige nu, i sit forløb.

Jeg må sige, at det var den oplevelse, jeg havde, også når frustrationerne tog over, blev jeg mødt med forståelse og omsorg og det samme syntes jeg også gjaldt min far, som var en stolt mand og ikke altid lige nem at danse med. Også den hjælp og støtte vi oplevede, da min far skulle herfra, og indtil han endelig sov ind var enestående. Her var der fuld opbakning og min far fik alt det smertestillende han havde brug for, så han ikke skulle pines i sine sidste timer.

Så kære medarbejdere i hjemmeplejen : Tak for jeres indsats, I var enestående og jeres ledelse kan være stolte af jer.

Også en stor tak til min fars læge Stinna Molander og sygeplejerske Susanne, der altid var der for både min far og mig.

Med kærlig hilsen fra Gitte og helt sikkert også fra min far, Mads Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top