Talenterne myldrer frem
u16.jpg
U16-holdet kan få noget erfaring, der kan betyde, at de om bare et par år kan rykke op og skabe ekstra kamp om pladserne på det bedste hold. Foto: Privat.
To ungdomshold fra Gladsaxe Hero belønnes for flotte resultater

Sponsorjagten i Gladsaxe Hero er intensiveret. For nu har klubben fået to hold, der er på vej frem i rampelyset, så de kan profilere klubben og vise at man godt kan blive til noget selv om 1. holdet kun ligger i Serie 1.

Så når U13-holdet og U16-holdet i foråret skal ud for at spille kampe må der godt være noget klasse over tingene med flot kamptøj og overtrækstøj.

Årgang 2006 (U13) drengene er efter et fremragende 2018 som ubesejret i både forårsturneringen (U12 SU) og efteråret (U13 Øst 2) blevet rykket op fra Øst 2 til Øst 1.

I foråret skal de møde FC Helsingør, HIK, Ølstykke FC, Holbæk B&I, Ledøje-Smørum, Slagelse B&I, Sundby BK og Vallensbæk IF. Det er en god blanding af nye og gamle bekendte fra tidligere. På klubbens hjemmeside roses trænerteamet Anders og Dan samt ikke mindst deres trup af spillere, som igennem mange år har arbejdet koncentreret og dedikeret og i alle årene har spillet med på det højeste niveau i deres årgang.

Drengene fra årgang 2003 (U16) har igennem de seneste år vist gode og stabile resultater i Mesterrækkerne både som U13, U14, U15 og senest U16 i efteråret, hvor holdet blev suveræne rækkevindere. På den baggrund er holdet helt fortjent blevet rykket op i U16 Øst 2, hvor modstanderne bliver Hørsholm-Usserød IF, Vanløse, Bagsværd BK, Ålholm, Team Odsherred, Brøndby Strand IK, BK Vestia, Roskilde KFUM og Frederiksværk FK.

Trænerteamet Roy og Morten og deres spillertrup har gjort et stort og koncentreret arbejde for hele tiden at udvikle sig, og det belønnes nu i form af oprykningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top