annonce
Toppost til taekwondo-dommer
edina.jpg
Edina Lents har sammen med sin søster Lisa også udført et stort stykke arabejde som træner i Gladsaxe Taekwondo Klub. Foto: Privat
Edina Lents næstformand i europæisk taekwondo-organisation

Aldrig tidligere har en dansker opnået så stor indflydelse i den internationale taekwondo-verden. Edina Lents, der er instruktør på Gladsaxe Taekwondo Klubs teknikhold, og som med sit arbejde i klubben sammen med søsteren Lisa har løftet niveauet betragteligt på tekniksiden, kan nu skrive endnu en titel på sit imponerende taekwondo cv. Edina blev denne uge udnævt til Næstformand i Teknikdommerkomiteen i den Europæiske Taekwondo Union.

Edina er i forvejen ansvarlig for teknikdommerne i Dansk Taekwondo Forbund, og hun blev tidligere i år udnævnt som medlem af WT (World Taekwondo) teknikkomite. Årets udnævnelser vidner om den store respekt, der omgiver Edina i taekwondo-verdenen.

Edina blev i 2016 hyldet som verdens bedste kvindelige teknikdommer og bruges flittigt som både dommer og underviser ved stævner og kurser over hele verden. I Gladsaxe Taekwondo Klub er elever og bestyrelse derfor både stolte af og taknemmelige for at kunne nyde godt af Edinas store viden og behagelige væremåde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top