Tredje generation optaget i Håndværkerforeningen
IMG_2272-Weidinger.jpg
Formanden Søren Muldgaard overrækker Claus Weidinger medlemsbevis og foreningens historie, hvor han kan læse om sin farfar Gerner der var et aktivt medlem fra 1959. Foto: Privat
Claus Weidinger fra Weidingerglas følger i familiens fodspor

På Gladsaxe Håndværkerforenings sidste medlemsmøde i 2018 julemødet, var bæredygtighed og vækst på programmet. Foreningen hædrede modtageren af Gladsaxe Erhvervspris 2018 Mark Hermann Chokolate, der fortalte om baggrunden for de mål Mark Hermann og medarbejderne arbejder for.

Foreningen sluttede året af med at optage 5 nye medlemmer. En af de nye medlemmer var Claus Weidinger der som 3. generation nu kan fører firmaets medlemskab af Gladsaxe Håndværkerforening videre 60 år efter hans bedstefar i 1959 og senere hans far meldte sig ind i foreningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top