- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB Gladsaxe er på tredjepladsen og ligger nummer otte

AB Gladsaxe ligger før anden halvdel af sæsonen går i gang i 2. division som nummer 3 i pulje 2. De første 16 kampe har givet 27 point. Tre nederlag i de tre kampe i oktober kastede en voldsom skygge over alle de gode resultater.

Men lige her og nu ser det trods alt ud som om AB Gladsaxe ender blandt de seks øverste hold i pulje 2, der skal være med til at spille om oprykning til 1. division med de seks øverste hold fra pulje 1.
Først skal der dog lige spilles seks kampe til i grundspillet.

Og der gælder det virkelig om at få samlet nogle point sammen, for ellers kan slutspillet om oprykning udvikle sig til noget nær lala. Hvor man ikke kan rykke op og slet ikke rykke ned.

-Meget uheldigt, så tager holdene alle point med over i slutspillet i stedet for at resultaterne fra de indbyrdes kampe med sig. I pulje 2 slår alle hinanden i toppen af rækken. Det giver hård kamp om placeringerne, men det giver ikke så mange point som i pulje 1, hvor de jyske tophold slår en lang række bundhold og dermed samler mange point, siger AB Gladsaxes direktør Peter Rasmussen.

-Så selv om vi ligger nummer tre i pulje 2, så ligger vi lige her og nu som nummer otte ud af de 12 hold, der skal spille om de to oprykningspladser.

Hos AB Gladsaxe er man ved at få styr på truppen, der lægger ud med en træningskamp mod Helsingør 19. januar på udebane. Siden følger fem træningskampe inden turneringspremieren mod bundholdet Marienlyst fra Odense i Odense.

-Mange har spurgt ind til at spille for os, men vi er lidt i venteposition for at se, hvad der eventuelt bliver til over i de lokale 1. divisionsklubber. Kun en ting står klart. Daniel Elly forlader os efter en halvsæson. Begge parter har måttet erkende, at det ikke var det rigtige match, siger Peter Rasmussen, der blandt andet har brugt fodboldpausen til at sælge fyrværkeri. Desværre var der indbrud i en container, så der skal også bruges energi på at lave en opgørelse til forsikringsselskabet.