annonce
Balkanmusik på Hovedbiblioteket
asun.jpg
asun ASUN kommer godt rundt i det musikalske landskab, og der bydes på skæve rytmer og mystiske melodier. Foto: Privat.
ASUN giver gratis koncert 27. januar

Turen går til Balkan med bandet ASUN, når Gladsaxe Hovedbibliotek endnu engang inviterer til gratis søndagskoncert i musikudlånet. Festen går i gang 27. januar klokken 14.

ASUN blev dannet i 2014 med Buzor Nenic: accordeon, Ole Reimer: trompet og Claus Mathiesen: klarinet. Buzor Nenic, som har serbisk roma-baggrund, fandt sammen med de to danske blæsere Ole Reimer og Claus Mathiesen, som har brugt det meste af livet på at spille musik fra Østeuropa og Mellemøsten.

ASUN skifter ubesværet mellem slyngede slangetæmmermelodier og tyroleragtig Balkanpolka. De behersker med lethed både skæve rytmer og mystiske melodier fra sære landsbyer, som vi aldrig har hørt om. I selskab med ASUN bliver vi taget i hånden og ført ud på en fascinerende rundtur i Balkans vilde landskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top