De ved alt om senge – og tilbehør
Sengeland-03-03-19.jpg
Der blev knoklet intenst for at få shinet lokalerne op til butiksåbningen lige før nytår. De havde stået tomme et år, så der skulle pudses vinduer og vaskes gulve til den store guldmedalje. Butikschef Martin Kjær tager sig et lille hvil her nogle uger efter, mens Jan Simonsen må nøjes med at tage sig en lille slapper. Og så er de ellers klar til at tage imod kunderne. Foto: Kaj Bonne.
Sengekompagniet er rykket fra Herlev til Gladsaxevej

Det gælder om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Og nu hvor der opføres et væld af lejligheder rundt om i Gladsaxe – blandt andet er man nabo til de mange nye lejligheder lige ved siden af, hvor Søborg Møbelfabrik ligger – kan man i Sengekompagniet glæde sig over at være flyttet fra Herlev til Gladsaxevej.

Sengekompagniet har overtaget det udstillingslokale på Gladsaxevej 356, hvor man tidligere kunne købe biler. Væggene består af rudepartier, så trafikanter ude på Gladsaxevej virkelig kan se, at her ligger en sengebutik.

-Vi har 400 kvadratmeter i stueplan og 300 kvadratmeter i kælderen, hvor vi også har lagerplads, fortæller butiksbestyrer Martin Kjær.

-Vi fører otte af de førende mærker inden for senge, vi har sovesofaer, og vi har alt tilbehør såsom dyner, hovedpuder og sengetøj.

Den billigste seng koster 4.000 kr. og hvis man vil havde det bedste af det bedste, så kan man købe elevationsseng til 150.000 kr.

Martin Kjær har været i branchen i en snes år, så han ved, hvad der er værd at vide om senge og madrasser og puder og dyner. Kollegaen Jan Simonsen har være med i et dusin år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top