annonce
Det sprudler på bibliotekerne
bibliooplevelse.jpg
Et besøg på et af bibliotekerne kan byde på mange andre ting end bare at tage nogle bøger med hjem. Foto: Privat.
Masser af forskellige forårsoplevelser

Programmet for oplevelser, aktiviteter og arrangementer på Gladsaxe Bibliotekerne er udkommet og klar til afhentning på dit lokale bibliotek.

Robotterne står og lurer lige rundt om hjørnet. Ikke kun ude i samfundet, men også på biblioteket, der sætter fokus på vores elektroniske venner ved en række arrangementer med fokus på alt fra kunstig intelligens til robotstøvsugere. Der er også plads til kreative aktiviteter for børn og hele familien.

Det bliver ikke mindre faktuelt, når biblioteket senere på sæsonen sætter fokus på faglitteraturen ved en række arrangementer, debatter og den store faglitterære dag på Gladsaxe Hovedbibliotek 4. maj. Du kan høre om mændene, der plyndrede Europa, opleve Jens-Peter Brask indlede en dokumentar om Banksy, høre om modstandsbevægelsen og meget mere.

Der er selvfølgelig også plads til en masse forfatterbesøg, når bl.a. Anne-Christine Riebnitzsky, Karen Fastrup og Leonora Christina Skov lægger vejen forbi. Sidstnævnte med et særligt musikalsk arrangement.

Man kan også møde Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Souad Taha, der fortæller fælles historier i Bibliografens hyggelige, store sal.

Derudover er der samtalesaloner, kurser, oplæg fra lokale stemmer, øko-havekursus, skriveworkshops, morgensang, musikbingo og meget mere.

På børnefronten står det også i robotternes tegn med masser af aktiviteter, og i juni måned inviterer biblioteket hele familien til en stor klimadag fyldt med brugbar viden og kreative ideer til, hvordan man som familie kan være med til at løse tidens klimaproblematikker. En hyggelig dag med sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Som altid vil der være masser af kreative workshops, filmworkshops i Bibliografen, Bamsebio, barselscafeer og et hav af gode sager for børn, barnlige sjæle og børnefamilier igennem hele sæsonen.

Læs meget mere om disse arrangementer og mange flere på gladsaxe.dk/bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top