Fire LGV-piger på ungdomslandsholdet i volley
Frida-Pfeiffer-Christensen-LGV-og-U16-landshold.jpg
Frida Pfeiffer Christensen er en af de fire spillere fra Lyngby-Gladsaxe på U16-landsholdet. Foto: Privat.
For første gang i Lyngby-Gladsaxe Volleys historie har klubben fire spillere på et ungdomslandshold

Lige før jul kæmpede 20 ungdomsspillere fra hele landet om de 12 pladser, der er på U16-landsholdet i volleyball for kvinder.

Pigerne trænede fredag, lørdag og søndag i en gruppe på 20 piger, der alle var blevet valgt til denne bruttosamling efter 1. runde i efterårsferien, hvor i alt 60 piger deltog.

Blandt de 12 spillere, som er valgt til ungdomslandsholdet, er LGV’erne Ida Ries Berglund, Rikke Glargaard Christensen, Frida Pfeiffer Christensen og Ingrid Lajer nået igennem nåleøjet og skal repræsentere Danmark efter nytår.

Dermed er Lyngby-Gladsaxe den klub, der har flest spillere på holdet. DHV Odense har fået tre spillere udtaget.

”Jeg er stolt og glad over, at fire af vores talentfulde piger er blevet valgt til at spille på ungdomslandsholdet. Jeg har længe været klar over at vi har en spændende og dygtig årgang 2004, som træner og spiller på et højt niveau, så det er meget velfortjent at de fire piger nu skal spille på ungdomslandsholdet”, siger headcoach Carsten Lillelund Olsen.

U16-landsholdet spiller EM-kvalifikation på Færøerne den 3.-7. januar.

Mellem jul og nytår var pigerne samlet til træning med landsholdet og spillede to testkampe mod Sverige – hvor den ene blev spillet i Danmark og den anden i Sverige. Herefter går turen som nævnt til Færøerne, hvor holdet spiller kvalifikation mod Irland, Færøerne, Island, Sverige og Finland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top