God nytårsfest også til Serdal Benli
Gladsaxes viceborgmester fra SF skyder ifølge Gladsaxe Bladet det nye år ind med en fest, og han fastslår, at ”han vil tage helt almindelige menneskers bekymringer og så gøre noget ved det i fællesskab

Henrik Bach Mortensen, Byrådsmedlem for Venstre

Gladsaxes viceborgmester fra SF skyder ifølge Gladsaxe Bladet det nye år ind med en fest, og han fastslår, at ”han vil tage helt almindelige menneskers bekymringer og så gøre noget ved det i fællesskab………i stedet for som Lars Løkke og hans regering at grave grøfter og nedbryde fællesskabet”.

Det er helt rigtigt, at der ikke nogen grund til at grave grøfter – vel heller ikke for Serdal Benli. Hvis Serdal Benli havde lyttet til Lars Løkke Rasmussens nytårstale havde han hørt statsministerens ønsker om at sikre en fremtid for alle, som vil bidrage til Danmark uanset etnicitet. Om bedre sundhedstilbud til alle. Om en bæredygtig klimapolitik. Om at beskytte Danmark i en stadig mere truende verden.

Men statsministerens ønsker kan jo kun opfyldes, hvis han får støtte fra et flertal i Folketinget.
Og her lyder det mere som om, at det er Serdal Benli, som graver grøfter.

I en avisleder blev statsministerens nytårstale karakteriseret som ”antipopulistisk”. Det er modigt i 2019 netop at føre sig frem som en antipopulistisk politiker. Det er jo ikke den fremtræden, som har givet Le Penn, Erdogan, Trump og Orban succes.

Forhåbentlig vil Serdal være ”antipopulistisk”, hvis det lykkes ham at skifte viceborgmesterposten ud med et mandat i Folketinget. Hans parti SF har jo trods alt vist sig at turde optræde ansvarligt i Helle Thornings, Søvndals og Margrethe Vestagers regering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top