Japansk animationskunst i Bibliografen
Maryogtroldkvindensblomstg.jpg
Lille Mary og den magiske kat i ”Mary og troldkvindens blomst”. Foto: Angel Film
Oscarnomineret instruktør præsenterer sit værk

Japansk animationskunst bliver ved med at imponere.

Landets store guru, Hayao Miyazaki, og hans fortryllende mesterværker som ”Chihiro og heksene” og ”Når vinden rejser sig” er svære at leve op til.
Ikke desto mindre sker det gang på gang, at unge og nye instruktører træder ud af mesterens skygge og leverer store oplevelser.

Fra den Oscar-nominerede instruktør, Hiromasa Yonebayashi, kommer nu ”Mary og troldkvindens blomst”; et nyt fantasifuldt og magisk eventyr!

Mary, en ganske almindelig pige, flytter på landet, men har svært ved at finde sig til rette hos sin grandtante Charlotte. Omgivelserne byder hverken på eventyr eller nye venner. Men som mange gange i japansk kunst dukker en mystisk kat op. Mary følger den og opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst.

Blomsten er selvfølgelig magisk, fristes man til at sige, og snart får Mary al det eventyr, hun kan klare. Troldkvinder, troldmænd og magiske eksperimenter står i kø, og er måske mere end Mary kan håndtere.

”Mary og troldkvindens blomst” har premiere i Bibliografen torsdag 3. januar.

Husk, at Bibliografen 5. og 6. januar præsenterer en vidunderlig nytårskoncert fra Sydneys rådhusplads med ingen ringere end Andre Rieu. Det nye år skydes ind med årstidens dejligste melodier, og publikums humør vil uden tvivl stige adskillige grader i takt med både velkendte numre og hyggelige overraskelser.

Forestillingerne er lørdag kl. 20.00 og søndag kl. 16.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top