Jazzstart med dobbeltkoncert
mathias-heise.jpg
mathias heise 25-årige Mathias Heise har vist sig som lidt af en åbenbaring på den danske jazzscene med sit mundharmonikaspil. Foto: Privat.
Søndagsmatinéen præsenterer bl.a virtuoserne Mathias Heise og Kristian Jørgensen – og Cathrine Legardh

Er man til musik i den klassiske afdeling, så kan turen går til festsaklen på Grønnemose Skole til den kommunale nytårskoncert.

Og er man til jazz med masser af swing, så kan turen gåt til Telefonfabrikken, hvor Glasdaxe Jazzklub introducerer en dobbeltkoncret.
Begge ting finder sted 13. januar. Jazzmusikken kan høres fra 13.00 til 17.30.

Som noget nyt åbner Gladsaxe Jazzklub den nye sæson med en dobbeltkoncert. Den festlige nytårskur bringer fra søndagens middagsstund nogle af landets dygtigste jazzmusikere til kulturhuset, Telefonfabrikken.

To populære orkestre fra tidligere afholdt musikprojekt er inviteret til at starte den nye sæson. Programmets repertoire vil være bredt sammensat med guldalderjazz fra 1920’erne og 1930’erne – og til herlige dansk-svenske ballader i den bedst swingende stil. De medvirkende musikeres egne favoritnumre bliver der også plads til undervejs.

Gladsaxe Jazzklub præsenterer ved samme arrangement sit program for 2019. Med årets mange varierede koncerter og events fastholder klubben kursen med høj musikalsk kvalitet – og med tilbud, der både kan behage og udfordre. Den populære Intimscene på hverdage i kulturhuset fortsætter med smallere jazzgenrer, unge talenter og nye musiker-konstellationer. Kommunal opbakning til denne supplerende musikplatform gør det fortsat muligt med dette tilbud.

Udendørs jazz-arrangementer kan musikinteresserede borgere i Gladsaxe Kommune også se frem til. En indgået partnerskabsaftale mellem kommunen og jazzklubben har sikret Gladsaxe Jazzfest hver juni måned i de næste 4 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top