annonce
Juleaften som det rene eventyr
Deltager i IF Bytoftens arrangement vildt imponeret over de frivilliges indsats

Hvis en bog kun er fyldt med positive superlativer ville Annelise Balsbo godt tage dem i brug, når hun skal rose folkene fra IF Bytoften, der sørgede for at en række af kommunens borgere fik en helt forrygende juleaften på Gladsaxe Skole.

En lang række af klubbens medlemmer valgte at bruge deres juleaften på at hygge om andre, der måske ikke lige havde midlerne til at få lækkerier på bordene eller skulle sidde mutters alene.

– Aldrig i mine dage har jeg været ude for så positiv en oplevelse. Alle de frivillige fra klubben vidste dårligt, hvad de skulle gøre for, at vi kunne få en helt forrygende aften spækket med menneskelig varme lige fra vi kom til vi gik. Vi blev vartet op nonstop, og der var flotte gaver til alle. Det er virkelig et budskab, som jeg vil sprede til alle i min omgangskreds. For det er altså noget sjovere at være sammen med andre mennesker end ad sidde alene og kukkelure, siger Annelise Balsbo.

– For os frivillige blev det også en meget minderig aften sprængfyldt med positive oplevelser. Der var skænket så mange gaver, at nogen næsten blev løbet over ende. At give en dukkebarnevogn til en pige, hvis mor næsten ikke har til salt til et æg var en god oplevelse, siger klubformand Thomas Dreyer, der vanen tro havde mange fra klubben til at hjælpe sig.

– En enkelt familie måtte melde fra på grund af sygdom, men så tog vi ud med gaverne næste dag, så der var en meget lykkelig dreng, der fik adskillige pistoler, og der var et 10 turskort til svømmehallen.

– Kommunen havde stillet minibusser til rådighed, så alle havde muligheden for at møde op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top