Leasing er populært i Gladsaxe
Andersen-Biler-01-02-19.jpg
Martin Fuglseth har sat sig ind i Hyundai Ioniq, som kommer til at sætte sit præg på bilsalget det kommende år. Foto: Kaj Bonne.
Andersen Biler ser et klart billede af, hvad kunderne ønsker

Der er en stigende tendens til, at bilisterne i Gladsaxe er hoppet med på den vogn, hvor privatleasing er populært: – Privatleasing er et cityfænomen, hvor der er et behov for større fleksibilitet. Derfor ser vi en stigende tendens til, at folk i Gladsaxe og Herlev privatleaser, fordi man her er så tæt på byen. Men er vi ude i bare Ballerup eller Roskilde, så er privatleasing ikke nær så populært, fortæller Martin Fuglseth, filialchef for Andersen Biler på Gladsaxe Møllevej.

Andersen Biler ser frem til, at netop 2019 afgørende vil åbne for salget af el-biler: – Hyundai Ioniq kommer til at tage markedet med storm. Den kommer til at kunne køre tæt på 500 kilometer på en opladning, og så befinder den sig en helt fantastisk konkurrencedygtig pris i nærheden af den kvarte million. Det betyder, at mange flere mennesker vil finde det interessant at købe en el-bil, siger Martin Fuglseth.
Hyundai Ioniq har tidligere været hybrid, men nu er det en ren el-bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top