Musikalsk festfyrværkeri ved Nytårskoncerten
Randers-kammerorkester.jpg
Chefdirigent David Riddell med de skotske aner har som chef for Randers Kammerorkester efterhånden fået belært publikum om, hvornår man applauderer til koncerter med klassisk musik. Man venter til alle satser er spillet. Ellers ryger det gule kort op af jakkelommen. Foto: Privat.
Gladsaxe inviterer traditionen tro alle musikelskere til en fejring af det nye år til den årlige nytårskoncert med Randers Kammerorkester. Koncerten holdes 13. januar 2019 klokken 15 i den store festsal på Grønnemose Skole, Høje Gladsaxe Torv 4

Festlig og traditionsrig koncert
Musikalitet og højt humør går hånd i hånd til Gladsaxes Nytårskoncert. På dirigentpodiet står David Riddell i spidsen, når tonerne af Strauss, Brahms og hvad der ellers hører en rigtig nytårskoncert til, vil fylde koncertsalen.

Denne gang får Randers Kammerorkester selskab af den internationalt anerkendte tenor Adam Frandsen.

International tenorstemme
Adam Frandsen nyder international opmærksomhed for en lyrisk tenorstemme, der gerne vækker anmeldernes store begejstring. Han indledte sine operastudier i 2005 med gæsteprofessor ved Den Kongelige Opera Douglas Yates og har siden blandt andet uddannet sig i Houston, Texas.

Nylige engagementer omfatter Nyårskoncert med Norrköpings Symfoniorkester, Tamino/Tryllefløjten i Göteborg, “Das Lied von der Erde”-koncert med Hamburger Symphoniker i Jerusalem samt Alfredo/La Traviata i Kilden Kristiansand. Han har desuden optrådt i Opera Hedeland som Rodolfo i La bohème i 2017.

Du kan købe billetter via gladsaxe.dk/nytaar2019 eller ved at møde op på et af bibliotekerne i Gladsaxe. Billetterne koster 100 kr. eller 50 kr., hvis du er under 25 år. Der sælges ikke billetter i døren ved koncerten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top