Ny Larsen-aften i Bagsværd
Kim-Larsen.jpg
Der bliver igen mulighed for at synge med på Kim Larsens numre i Bagsværd Kirke. Foto: Privat.
Kim Larsen-aften i Bagsværd Kirke den 6. februar. Igen gratis adgang

Bagsværd Kirke lovede en gentagelse. Den kommer nu. Der var nemlig ikke én plads ledig – og nok heller ikke ét øje tørt – den 13. november i Bagsværd Kirke, da der blev holdt mindeaften for Kim Larsen og hans skønne musik med de mange muntre, tankevækkende og hjertevarme tekster.

På storskærm fulgte alle ham gennem hele hans karriere fra koncert til koncert. Side om side med Larsen selv tonede hans tekster frem, så alle kunne synge med af fuld hals. Til hjælp havde kirken Vokalensemblet, kirkens unge kor, som også gav et par solonumre. I pausen blev der solgt øl og vand.

Der var mange taknemmelige håndtryk den aften. Flere sagde ”gør det igen”.

Desværre gik omkring 100 mennesker forgæves. Alt var optaget. Vi lovede jer en gentagelse. Den kommer nu også for alle andre, der har lyst. Dørene åbnes kl. 18.45. Send gerne en sms med ”kommer” til sognepræst Torsten Ringgaard 29270839.

Din sms er dog ikke en pladsreservation, så kom i god tid. Der bliver rift om pladserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top