annonce
Nytårsdrømmen lever på Turbinevej
AUDI-01-02-19.jpg
Peter Persson, filialchef for AUDI Gladsaxe, havde nytårsbutterfly på og kunne med tilfredshed konstatere, at det væltede ind med interesserede kunder. Foto: Kaj Bonne.
AUDI Gladsaxe havde et stort rykind i løbet af weekenden

Der var swung over AUDIs mandlige medarbejdere ved det åbne hus straks efter nytår. De var iført nytårstøj med butterfly, så de var nemme at spotte i det kæmpestore bilhus på Turbinevej: – Vores åbne hus er et højdepunkt for os, så derfor skal det også være noget, som medarbejderne ser frem til, siger Peter Persson, filialchef for AUDI Gladsaxe.

2018 har været et fornuftigt år for AUDI Gladsaxe, og filialchefen ser med spænding frem til det nye bilår:
– Vi er godt rustet til 2019. Vi ser en stigende tendens for privatleasing, som passer godt til en metropol som København, hvor man godt kan lide den fleksibilitet som konceptet giver.

I løbet af weekenden var mange hundrede mennesker var forbi AUDI Gladsaxe: – Jo, vi sælger drømme – og vi gør alt, hvad vi kan for at indfri dem.

Søndag har altid været en god bildag. Det ved hele branchen. Men som noget helt nyt vil AUDI Gladsaxe også holde lørdagsåbent, så man nu er på stikkerne alle ugens syv dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top