Ombygning skal markeres
Silvan Gladsaxe inviterer til stor åbningsfest

I weekenden fra fredag 1. februar til søndag 3. februar slår varehuschef Thomas Flindt og Silvan Gladsaxe dørene op til en butik, der gennem de seneste måneder er blevet renoveret.

Åbningen markeres køtilbud allerede fra kl. 7 fredag morgen, ligesom der vil være mad, musik og mulighed for at lære mere om bl.a. gulve, maling og grill.

Kunderne kan fredag og lørdag kan få stillet frokostsulten mellem kl. 12 og 16, hvor der bliver delt lækkerier ud fra den opstillede pølsevogn. Den gode stemning sikres med livemusik alle tre dage, også mellem kl. 12 og 16.

”Vi har glædet os utroligt meget til at vise butikken frem efter den store ombygning. Jeg tør godt garantere, at vores kunder vil kunne mærke en stor forskel fra tidligere. Vi står som altid klar med gode råd og vejledning, men med den nye butik får kunderne en endnu bedre oplevelse hos os, ” siger varehuschef i Silvan Gladsaxe, Thomas Flindt.

Hele weekenden er der mulighed for at blive klogere på en række af Silvans produkter. Alle dage kan man få en snak med repræsentanter fra Timberman gulve, og både fredag og lørdag vil Scanbad også være til stede. Fredag får butikken desuden selskab af Weber, og Dyrup stiller op lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top