Politikerne lægger gift for os
Dreier-Biler-01-02-19.jpg
Leif Dreyer regner med biler i mellemklassen vil sælge godt det kommende år. Til højre for ham ses Vitaraen, som han forventer sig meget af. Foto: Kaj Bonne.
Meldinger i øst og vest gavner ikke bilbranchen

Leif Dreyer fra Dreyer Automobiler på Vandtårnsvej synes, at 2018 kunne have været et ganske udmærket år, men nu endte det kun tåleligt:

– Politikerne gør både kunder og bilforhandlere forvirrede med deres vedvarende udmeldinger om afgifterne. Konstant siger de, at der skal ske noget, men hvad der skal ske, kan de ikke sige. Det gør kunderne defensive, for de ved ikke, hvordan afgifterne bliver. Så kommer de og spørger os, men vi ved jo heller ikke noget. Det er gift for bilbranchen, at politikerne taler i øst og vest. De burde skamme sig. De skal holde deres mund, indtil de er blevet enige om afgiftspolitikken. Så har vi alle en chance for at tage bestik af situationen.

Dreyer tror på, at særligt de større biler vil komme i fokus: – Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Adventure med soltag og udstyr fås for lidt over 250.000 kroner. Den skal nok blive et hit. Derimod forventer vi faldende salg af de små biler på grund af stigende afgifter. Det er synd for hr. og fru Jensen, siger Leif Dreyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top