annonce
Powershopping i Bagsværd
shoppetur-vinder-2018-2H3A7598.jpg
Fra venstre formand Steve Stusgaard, formand for handelsforeningen og julemanden, Elsebeth Magius med vinderchecken overrakt af Jannick Schønemann fra Nybolig. Foto: Jacob Thesander.
Elsebeth Magius, vinderen af et gavekort til en værdi af 10.000 kr. i Bagsværd Handelsforenings store konkurrence, havde travlt

Elsebeth Magius, vinderen af et gavekort til en værdi af 10.000 kr. i Bagsværd Handelsforenings store konkurrence, havde travlt, da hun fredag den 21. december sammen med sin mand Henrik og en datter og et barnebarn kørte rundt i hestevogn med julemanden for at købe ind i nogle af de butikker og forretninger, som var med til at sponsorere den flotte førstepræmie:

– Vi købte rhum og portvin og Bagsværd lakrids hos Bagsværd Vinhandel. Dufte til os begge hos Matas Bagsværd og lidt make up. Din Tøjmand i Bagsværd blev det til vinterjakke, skjorte og sokker. Meny: rødvine, ænder, kalvemørbrad, gin, æbler, mælk, fløde og portvin. I Cafe Sisko et gavekort på lidt over kr. 1.000,- til en god middag.
Jacob Thesander fra Bagsværd Handelsforening var med rundt for at dokumentere begivenheden for www.bagsværdby.dk

Din Tøjmand ved Jesper  Christiansen uddelte knus til vinderen. Foto: Jacob Thesander.

Din Tøjmand ved Jesper
Christiansen uddelte knus til vinderen. Foto: Jacob Thesander.

Elsebeth Magius var en tur forbi Matas. Foto: Jacob Thesander.

Elsebeth Magius var en tur forbi Matas. Foto: Jacob Thesander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top