Seniortennis til discountpris
AB-Tennis-01-03-19.jpg
AB kan byde på tennis på indendørs baner, så man kan spille hele året, og det gør det ekstra attraktivt at svinge ketsjerne. Og så behøver man ikke at hedde Federer eller Wozniacki til efternavn. Fornøjelsen ved at ramme en bold perfekt kan være endog meget stor. Foto: Kaj Bonne.
AB Tennis klar med favorabelt tilbud

Bordtennisklubben har gjort det med stor succes: Fået pensionister til at møde frem og hygge sig ved bordene på 1. sal i den gamle tribune på Gladsaxe Stadion. Fremmødet har været imponerende ved flere lejligheder.
Og nu kobler AB Tennis sig på vognen, så deltagerne kan komme til at spille både inde og ude i løbet af sæsonen på anlægget på Skovdiget i Bagsværd.

-Vi tilbyder medlemskaber, hvor man kan spille på de fire indendørsbaner og de otte udendørsbaner. Og det sker til meget favorable priser. Det sker på tidspunkter, hvor banerne ofte står ledige. På de indendørs baner fra 12 til 14 mandag, tirsdag, torsdag og fredag, mens der kan spilles fra 8 til 14 udendørs på alle hverdage. Vi vil ud over det sportslige også gerne dyrke det sociale, så vi har planer om et månedligt socialt arrangement, der kan sikre deltagerne en god start i klubben, siger Allan Kloppenborg fra AB Tennis.

Både øvede og uøvede må meget gerne dukke op, og i klubben er man indstillet på at hjælpe de knap så rutinerede på vej, så de får en god oplevelse, der giver mod på mere.

-En undersøgelse foretaget af danske forskere har vist, at tennisspillere lever næsten 10 år længere end dem, der sidder ned og ikke dyrker motion, så det er jo en ekstra motivation, siger Allan Kloppenborg.

På indendørs baner kan boldene få meget voldsom fart på. Så man kommer til at spille med bolde, der ikke kommer så hurtigt, når de har ramt gulvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top