- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Vælgerne skal aktiveres

Når bjerget ikke vil komme til Muhammed, så må Muhammed komme til bjerget.

1. viceborgmester Serdal benli fra Gladsaxe er spidskandidat for SF i Københavns Omegn til det kommnede folketingsvalg, og han er lige her fra årsskiftet gået i gang med at vække interessen for sin person op til valget.

Uden at det drejer sig om religion.

4. Januar skyder Serdal Benli valgkampen i gang med en kæmpe fest, sammen med både prominente politikere og lokale ildsjæle.Det sker i Kulkturcentret på Poppel Alle i Taastrup klokken 19.00.

“For mig er politik at tage helt almindelige menneskers bekymringer og så gøre noget ved det i fællesskab”, siger. er Serdal Benli:

”Jeg tager de grøfter, jeg ser i vores samfund, meget alvorligt. Derfor synes jeg det er helt oplagt, at holde sådan en fest her og bygge bro – både mellem borgere af forskellig etnicitet, og imellem borgere og politikere. Jeg tror at det er sådan, vi skaber et stærkt fællesskab”

Festen byder på taler af flere prominente medlemmer af SF, herunder partiformand Pia Olsen Dyhr, gruppeformand Jacob Mark og europaparlamentskandidat Peter Westermann. Derudover krydres fest af musikalske indslag fra rapperne Papan og Fabeldyret, af musikalske rytmer fra Mellemøsten med gruppen Nûpelda og musikerne Murat Kücükavci og Alper Sahin, af DJ Rookie, og af det unge band Himlens Solitudevej. Det hele tilsættes en skarp omgang standup af Sebastian Dorset.
Spidskandidaten glæder sig i hvert fald selv:

“Jeg tror det bliver en fantastisk aften, hvor vi skal vise, at vi er mange som vil et stærkt og inkluderende fællesskab, istedet for som Lars Løkke og hans regering at grave grøfter og nedbryde fællesskabet. Jeg glæder mig til at se rigtig mange, som er klar til at kæmpe for en ny politisk retning”