annonce
Verdens bedste legetøj
Håndboldens-Dag-01-02-19.jpg
Torsdag tages der hul på VM i håndbold for herrer. Danmark møder Chile i Royal Arena. I lørdags kunne fremtidens landsholdsspillere stifte bekendtskab med verdens bedste legetøj – en bold – da der var Håndboldens Dag med 160 deltagende klubber. Gladsaxe HG var med og fik vist spillets mange facetter frem. Foto: Kaj Bonne
Gladsaxe HG fik trods alt fat i nogle nye emner ved Håndboldens Dag

Markedsføring er rigtig godt at kunne, hvis man gerne vil sælge et produkt. Og det er ligegyldigt, om det er ovre i den kommercielle afdeling med salg af biler eller kaffe eller man bare gerne vil hverve nogle flere medlemmer i en sportsklub.

Og lige her haltede det noget i håndboldklubben Gladsaxe HG, der i lørdages var blandt de 160 klubber, der havde sagt ja til at deltage i Håndboldens Dag. Der var masser af aktiviteter fra klokken 10 og 10 timer frem i Hal 1 på Vandtårnsvej, men der kunne godt have været flere deltagere. Men det er jo svært at komme, når man ikke ved, hvad der foregår lige som det ikke er en skam at blive væk fra en fest, hvis man ikke er inviteret.

-Heldigvis fik vi gang i tingene i sidste øjeblik via adskillige kanaler, så vi kunne glæde os over, at der mødte børn op, så de kunne stifte bekendtskab med spillet, siger klubformand Trine Salmony.

På Bellahøj havde naboklubben Freja et tilsvarende arrangement, og her væltede det ind med potentielt nye medlemmer – både børn og voksne. Her havde klubben haft gang i annoncer i lokalavisen.
Så der skal nok evalueres lidt på det kommende bestyrelsesmøde.

Men ellers fik ikke de mindste en rigtig god og sjov dag ud af det, og mange var overraskende gode til at behandle bolden.

Håndbold er ikke mindst et spørgsmål om koordination og balance. Og så er det sjovt, hvis man kan lege lærdommen ind i kroppen. Foto: Kaj Bonne.

Håndbold er ikke mindst et spørgsmål om koordination og balance. Og så er det sjovt, hvis man kan lege lærdommen ind i kroppen. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top