annonce
Vild Spade på Egegården
Sussi-og-Leo-09-03-19.jpg
Foto: Kaj Bonne
Sussi & Leo Trio gav den gas på Egegården

Der blev taget selfies i den helt store stil på Seniorcenter Egegården forleden, da Sussi & Leo Trio var forbi. Mange skulle hen og foreviges med det kendte par, som er blevet verdensberømte i Danmark.

I dagens anledning havde det nordjyske par en trommeslager med, og så kan det ellers nok være, at Sussi i vanlig hårdtslående stil spillede klassiske rocknumre på sin ”spade” – en elektrisk guitar.

Der blev danset til den store guldmedalje – og flere kørestole rockede også med på dansegulvet. Efter koncerten stillede Sussi og Leo sig beredvilligt op og ingen gik forgæves til dem med deres mobiltelefoner. Det blev en dag, som beboerne på Egegården sent vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top