Voksne kan prøve svømmetræning gratis
Gladsaxe Svøm holder i samarbejde med DGI Swim Week i uge 3

Svømning er ikke kun for børn. Gladsaxe Svøm har en række tilbud for voksne – både begyndere og rutinerede. I uge 3 holder klubben Swim Week i samarbejde med DGI og inviterer voksne til gratis prøvetime. De to hold, man kan få en prøvetime på, er henholdsvis et for begyndere/letøvede og et crawl/trihold.

”Vi vil gerne motivere flere voksne til at træne i svømmehallen – både dem, der aldrig rigtig har lært at svømme og dem, der ofte er i vandet, men gerne vil finpudse deres crawlteknik for at kunne svømme hurtigere, når de for eksempel deltager i en triatlon. Derfor håber vi med tilbuddet her at kunne nå en masse voksne, der kan opleve glæden ved med hjælp fra vores trænere at glide nemmere og mere effektivt gennem vandet”, siger Sanne Skov, svømmekonsulent i GSC – Gladsaxe Svøm.

Man skal melde sig til de gratis undervisningstimer via Gladsaxe Svøms hjemmeside på adressen gsc.dk/swim-week.

Arrangementet afholdes som en del af Bevæg dig for livet-samarbejdet mellem DGI og Danmarks Idrætsforbund, der har som mål at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top