Bingo: Den perfekte gave
Pensionistforening-02-07-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strategisk havde borgmester Trine Græse placeret sig i døren mellem de to lokaler, så alle havde en chance for at følge med, da hun hyldede foreningen for det store arbejde der gøres for at gøre tilværelsen som pensionist underholdende og indholdsrig. Formanden Robert Bøttern modtog gaven på 4.000 kr. Foto: Kaj Bonne
Pensionistforening kan lave endnu bedre spil med nye lystavler

De spiller bingo på livet løs i Gladsaxe Pensionistforening. Op mod 50 spillere møder frem, og så er der gang i den. Men når man er kommet lidt op i årene, og deltagerne sidder i to lokaler, kan det af og til knibe med at følge med. Så hvis der kommer to lystavler, hvor man kan se tallene, når de er råbt op – så er der et problem mindre i denne verden. Så det faldt i god jord, da borgmester Trine i tirsdags kom til Gladsaxe Pensionistforenings 80 års fødselsdag og have 4.000 kr. fra kommunen med som tilskud til lystavlerne, som foreningen selv er i gang med at spare op til.
Traktementet var fornemt, da mange af medlemmerne mødte frem for at markere dagen.
-Vi ligger på lidt over 100 medlemmer, og vi har mange arrangementer gennem året. Faktisk er der kun en sommermåned, hvor vi ikke spiller bingo, siger formand Robert Bøttern, der har haft den post i fire år.
Foreningen arrangerer også bustur til Tyskland om sommeren, og her kan alle melde sig til, fordi man ikke modtager kommunalt tilskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top