Der røg bil til 1,2 mill. kroner
Bilbrand-01-07-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne
Ejendomsmægler Henrik Bredo glemmer aldrig 7. februar 2019. Han sad inde på kontoret på Søborg Hovedgade, da han så, at det begyndte at ryge ud af motorhjelmen på hans leasede Volvo til en nypris på 1,2 million kroner.

Ejendomsmægler Henrik Bredo glemmer aldrig 7. februar 2019. Han sad inde på kontoret på Søborg Hovedgade, da han så, at det begyndte at ryge ud af motorhjelmen på hans leasede Volvo til en nypris på 1,2 million kroner. Han tog nogle billeder af røgen. Men pludselig kom der ild ud af motorhjelmen, og så fik han travlt med at få fat i brandvæsenet, der kom hurtigt og næsten lige så hurtigt fik ilden under kontrol. En forbipasserende bilekspert fortalte, at der har været 16 lignende episoder i Europa. Det er litiumbatteriet, der forårsager brandene. Hele motorrummet var smeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top