Det er som et Kinderæg
Troels-Lund-i-HG.jpg
Minister Troels Lund Poulsen glædede sig over projektet i H’øje Gladsaxe, hvor der er mange gode gevinster. Foto: KAB
Minister glad for projekt i Høje Gladsaxe

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen er imponeret efter et besøg hos I Tråd Med Verden – en designvirksomhed der får ledige kvinder i arbejde.

Rygtet om I Tråd Med Verdens (ITMV) succes er nået til Christiansborg, og en fredag i januar besøgte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen kvinderne i ITMV. Han er imponeret over det, han ser.

”Jeg er meget glad for både det beskæftigelsesmæssige – og især det menneskelige – aspekt i det her projekt. Og så må vi heller ikke glemme, hvor godt det er for miljøet og den cirkulære økonomi,” sagde beskæftigelsesministeren efter besøget og tilføjede:

”Det er jo ligesom et Kinderæg med hele tre gode ting på én gang. Jeg er fuld af beundring!” I Tråd med Verden (ITMV) er et designværksted etableret som socialøkonomisk virksomhed i Høje Gladsaxe, der skaber beskæftigelse for kvinder på kanten af arbejdsmarkedet.

Om I Tråd med Verden
Et designværksted startet af KEA (Københavns Erhvervsakademi) og Dansk Røde Kors i 2010 som et integrationsprojekt. I dag er det en selvstændig, socialøkonomisk virksomhed – dvs. den på én gang tjener penge på almindelige markedsvilkår og skaber positiv, social forandring for samfundet.

ITMV er drevet af en forening med samme navn, hvor alle kan blive medlem.

I januar 2019 er der 6 ansatte og 15 kvinder i praktikforløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top