annonce
Dramatisk film om Helgoland
Klubmester-2019.jpg
Dommer Verner Sønderskov fra Frederiksberg Foto og Videoklub, klubmester 2019 Leif Gredsted og formand Lars Find Hansen Gladsaxe Film og Videoklub. Foto: Privat.
Ny klubmester i filmklubben

Leif Gredsted er ny klubmester i Gladsaxe Film og Videoklub, der netop har kåret årets bedste filmproduktion.
Klubmesteren findes i en konkurrence på klubbens fødselsdag som det er sket i 47 år. Vinder og klubmester 2019 blev Leif Gredsted med filmen ”Helgoland”. En film om et turistbesøg på øen 3 timers sejlads fra land, og historien om Helgoland, der blev ødelagte og udbombet af britiske bombefly i 1945 og forsøgt helt udraderet i 1947 da britiske tropper, igen forsøgte at sprænge hele øen i luften med ammunition svarende til 6700 tons sprængstof.
Beboerne vendte tilbage. Øen overlevede og er i dag et yndet turistmål. Dommer Verner fra Frederiksberg Foto og Videoklub var ikke i tvivl om det var en klar vinder. Filmen blev også kåret ved en efterfølgende publikumsafstemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top