annonce
Folkemusik på Hovedbiblioteket
tophøj.jpg
Rune Barslund og Andreas Tophøj har fået flotte anmeldelser, når de har optrådt både i Danmark og i udlandet. Foto: Privat.
Søndagskoncert med Rune Barslund & Andreas Tophøj

Der er atter søndagskoncert på Gladsaxe Hovedbibliotek, når to af de stærkeste navne i dansk folkemusik optræder, nemlig Andreas Tophøj og Rune Barslund.
Det foregår søndag 10. februar klokken 14 i musikudlånet. Der er fri entre.

De to herrer optræder med violin, akkordeon, bratsch, whistle og vokal og har i de senere år lagt publikum for fødderne på spillesteder og festivaler i Danmark, Storbritannien, Irland, Finland og Tyskland. Blandt andet har store internationale festivaler såsom Tønder Festival og Celtic Connections nydt godt af de to virtuose musikanter.

Andreas og Rune viser en ny retning i folkemusikken med et dansk sammenkog af traditioner fra andre nordatlantiske kyster. På lange rejser og ophold i Irland, Amerika og Finland har frugtbare møder med keltiske og nordiske musikkulturer fundet sted. Resultatet er en musik, der spejler det nordiske vejr med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring – perfekt til en søndag i februar på et bibliotek i Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top