Gladsaxe Bears fik god støtte fra det lokale forretningsliv
ishockey-1.jpg
Træneren kommer med gode råd, og så skal Gladsaxespillerne lytte. Foto: Pia Hesse
Endnu engang fik frivillige tingene til at fungere

Det var frivillige kræfter, der stod bag, da Gladsaxe Bears’ U11-hold havde inviteret nabo-klubberne fra Rødovre, Hvidovre, Gentofte og Herlev til at deltage i et heldages-stævne på isen i Gladsaxe Skøjtehal.
I hallen var der tombola og konkurrencer hele dagen. De frivillige og alle de forældre, der var med for at bakke op om deres børn, kunne både varme sig på te og kaffe, men også på de mange præmier og bidrag, der var givet af det lokale forretningsliv
”Vi har glædet os rigtig meget til at holde det her”, fortæller Lars Erichsen, en af arrangørerne bag stævnet. ”Det giver et godt sammenhold blandt børnene at møde de andre klubber. Børnene hygger sig – også på tværs af holdene – og der opstår et særligt fællesskab, når man har tid sammen mellem kampene. Ishockey-miljøet i Danmark er ikke særlig stort. Derfor er det vigtigt at kende børn og forældre fra de nærliggende klubber. Det er hårdt at arrangere sådan et stævne, men det er sjovt, og jeg tror, vi giver vores børn gode minder for livet.”
Arrangørerne var glade for den enorme opbakning fra de erhvervsdrivende på Søborg Hovedgade.
Der blev leveret mange bidrag, både i form af håndklæder, bøger, toilettasker og gavekort til besøg hos de butikker, der har lækkerier bag disken.
Overskuddet fra stævnet går til at hjælpe klubbens unge spillere med at deltage i andre stævner rundt om i hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top