Hvem er disse tre mænd?
Sign-C.jpg
Foto: Politi.dk
Vi mistænker de tre unge mænd på billederne for at hæve adskillige tusinde kroner på en 81-årig kvindes konto i en automat på Søborg Hovedgade efter indbrud i hendes rækkehus på Marienborg Allé i Søborg.

Tyve rodede rundt i hendes hus mellem tirsdag den 15. januar kl. 23.15 og onsdag den 16. januar kl. 01.45, mens hun lå og sov.

Udover hendes taske, pung og Dankort stjal tyvene de julegaver, som børnebørnene skulle have efter hendes hospitalsindlæggelse over julen.

Alle tre er mænd:

A er ca. 20 år, alm./spinkelt bygget, har lyst hår – var iført sort kasket, blå halsedisse, mørkeblå/grå ternet dunjakke med ’Stone Island’ på venstre skulder, blå jeans og sorte sko/støvler med logo på siden og sorte handsker.

B er muskuløs/kraftigt bygge – var iført en hvid hættetrøje, sorte handsker, mørke bukser og mørke sko.

C er lys i huden og alm. af bygning – var iført en sort jakke med hætte med stort, rødt firkantet logo fra ”The North Face” på ryggen, grå/lyse bukser og hvide sko med mørkere ’tværbånd’ over vristen.

Kan du hjælpe os med at identificere dem, så henvend dig døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448.

Sign A front

Sign A

Sign B

Sign C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top