- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Kun for mænd

Vejen til det gode liv – for voksne mænd. Det er tanken og visionen bag Hemingway Club, der er et frirum for mænd over 60, der har fokus på fællesskab og uformel, kammeratlig mandfolkesnak om fælles interesser hver tirsdag formiddag.

Klubben er opkaldt efter eventyreren, krigsreporteren og forfatteren Ernest Hemingway, der i virkelighedens verden var et meget mere privat menneske, end de macho-hovedpersoner han skrev om.

Hvidvaskning, seksualitet og bryggeribesøg
Den første Hemingway Club startede i 2013 i Gentofte. I de i alt ni klubber i Region Hovedstaden, har der blandt meget andet været foredrag om hvidvaskning i Danske Bank, ”det forbistrede IT” og seksualitet.

Og der har været personlige fortællinger om Caminovandring, Grønlands Geologi og landstrænerjob i Singapore, bryggeribesøg og Christianiatur, samt julefrokost og sjov og hygge på programmet.

Medlemskab af klubben er gratis, og medlemmerne bestemmer selv, hvad der skal på programmet hver uge. Man betaler en skilling for en kop kaffe og en mad, samt for eventuelle aktiviteter ud af huset.

Man kan kontakte P.W. Jørgensen på pw_joergensen@get2net.dk eller defrivilligeshus@gladsaxe.dk for at tilmelde sig opstartsmødet, der afholdes 19. marts klokken 9.30 til 11.30 i De Frivilliges Hus, Taxvej 15. Læs mere på hemingwayclub.dk