Mestrene kommer på besøg
HTH-Ligaen-2018-19-København-Håndbold-Skanderborg-Håndbold-0515.jpg

HTH Ligaen 2018/19 - Grundspil, København Håndbold-Skanderborg Håndbold, Frederiksberghallen, 09/10/2018, Dansk Håndbold, Kvinder, DHF, Handball, Danish Handball, Women, Maria Lykkegaard (kbh 18) - ©Dan Eugen Photography, (Credit Image: Dan Eugen Photography)

Det er mange år siden, der har været spillet håndbold på højeste niveau i Gladsaxe Sportshal. Men nu kommer kvinderne fra København Håndbold forbi, og så er der mulighed for at se lidt lækkerier. Foto: Dan Eugen Nielsen.
Ligakamp hos Gladsaxe HG

16. februar klokken 14.00 får håndboldmestrene fra København Håndbold hjemmebane i Gladsaxe Hallen, da Frederiksberg Hallerne er optaget af EM i badminton, og kampen hos samarbejdsklubben Gladsaxe HG skaber glæde flere steder.
Håndbold har i denne sæson både haft hjemmebane i Frederiksberg Hallen og Brøndby Hallen, og nu danner Gladsaxe Sportshal rammerne om København Håndbolds kamp mod Ringkøbing Håndbold i HTH Ligaen. København Håndbold blev kontaktet, om der kunne være mulighed for, at de kunne flytte deres kamp mod Ringkøbing den 16. februar, så der kunne afvikles EM i Badminton i Frederiksberg Hallerne.
I stedet for så at komprimere programmet for spillerne eller spille i en af de mindre haller, så fik vi hurtigt en god dialog med Gladsaxe HG og Gladsaxe Kommune, og derigennem besluttede vi, at det ville være fedt at tage ud og spille for de mange håndboldglade nord for København, siger adm. direktør Janni Møller Thomsen, der bliver bakket op af cheftræner Claus Mogensen:
Det er en hal, der emmer af håndboldhistorie, og personligt er jeg glad for, at vi måske kan være med til at skabe fokus på håndbolden udenfor vores normale hjemmebane, og jeg er sikker på, at der kommer mange glade børn og voksne, der vil bakke op om os og få os til at føle os hjemme, selv om vi er på en uvant hjemmebane, siger han.
– Jeg er stolt over at København Håndbold kontaktede os for dette event, og ser frem til at se hallen fyldt med glade mennesker, siger Trine Holm Salmony, der er formand for Gladsaxe HG.
Samme dag navngiver vi også vores nye maskot i mellem de to opvisningskampe mellem Gladsaxe HG og AB´s U14 drenge og piger
Gladsaxe HG stiller selvfølgelig op med medlemmer til at få arrangementet afviklet på den bedst mulige måde.
Kampen spilles den 16. februar kl. 14.00, og har du KBH Kort, har du naturligvis adgang til kampen og en siddeplads i afskærmet sektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top