Mødregruppen bakker op
LEGOfilmen2g.jpg
Emmett og Lucy i ”LEGO filmen 2”. Foto: SF Studios
Bibliografen viser bl.a. ny dansk komedie i vinterferien

Hong Kongs vilde jetsetliv er godt ved Line. I ”Mødregruppen” har mønten dog en temmelig uglamourøs bagside, da hun fanger manden Bjørn i utroskab. Denne oplevelse sender hende hjem til barndomsbyen og rødderne på Fyn. Her bliver den lokale mødregruppe Lines redning, da Bjørn lukker både kreditkort og telefonabonnement. Line står til at miste alt, men intet overgår en mødregruppes vrede, når de nye mødre tager kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

På rollelisten er blandt andre Danica Curcic, Anders W. Berthelsen, Lærke Winther, Marijana Jankovic og Martin Buch.”Vilde Rolf” tog verden med storm, en efterfølger var derfor fuldstændig uundgåelig. I ”Vilde Rolf smadrer internettet” samler handlingen op en håndfuld år efter den første film, hvor Rolf og Vanilje von Schlick har levet godt og trykt i deres arkadeverden.

Pludselig sker der dog noget, der sender vores helte ud af deres trygge omgivelser og ind i det store og farlige internet. Søgefunktioner, e-handel og strenge internetkommentarer er blot nogle af de udfordringer, Rolf og Vanilje står overfor i en ny og ukendt verden i dette hæsblæsende animationseventyr.

En succes kan som sagt ikke stå alene, og i ”LEGO filmen 2” inviteres publikum endnu en gang til Klodsby, hvor dens indbyggere igen må stå sammen for at redde deres by. En ny trussel står for byens port; en LEGO DUPLO®-invasion fra det ydre rum intet mindre. Kampen sender Emmett, Lucy og alle de andre helte på en episk rejse til fjerne verdener i en fantastisk galakse, og det vil kræve al deres mod at genoprette freden i det uendelige LEGO-univers.

Ovenstående film har premiere i Bibliografen torsdag 7. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top