Nybyggeri og modernisering på Bagsværd Hovedgade
Nybyggeri-02-06-19.jpg
Ved Kørom står der en blodbøg, og den må man ikke røre, men det er der nu heller ingen planer om. Til gengæld skal den nuværende hovedbygning sættes i stand, og så skal der bygges bagved ud mod parkeringspladsen. Foto: Kaj Bonne
Ejendommen på nummer 162 skal have ansigtsløft

Det vælter frem med nye boliger i Bagsværd, hvor byggeriet på Vadstrupvej snart står færdigt som nabo til de mange boliger, hvor den gamle Bagsværd Skole lå.

Og nu sker der også noget på Bagsværd Hovedgade 162. Trafik- og teknikudvalget behandlede på sit møde mandag en sag om renovering af den bevaringsværdige bygning, der har ligget hen i næsten 10 år. Den skal totalrenoveres, og ejeren – CoRes- vil gerne indrette et par lejligheder på 1. sal, mens der skal være detailhandel i stueetagen ud mod hovedgaden.

Bagved vil man opføre 6 boliger på ca. 100 m2 hver fordelt på 2 ½ etage.

Ved Kørom står der en blodbøg, og den skal blive stående. Bygherren gør opmærksom på, at man vil gøre meget ud af at give hele projektet et udtryk, der lever op til kommunens ambition om at få så mange grønne arealer som muligt. Og her taler man om fællesarealer. I øjeblikket er der masser af asfalt og betonfliser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top