Nyt tilbud til børn og unge der har mistet
Samtalegrupper-HanneHvidt.jpg
Samtalegruppe kan måske lette sorgen

Det er nu igen muligt for børn og unge i Gladsaxe Kommune og omegn, der har mistet en forælder, søster eller bror, at komme i en samtalegruppe med andre ligestillede.
Når børn alt for tidligt mister en i deres nærmeste familie, kan det være utrolig givtigt for dem at tale med ligesindede om deres sorg og mindes de tabte i et lukket og trygt forum.
En samtalegruppe er et fællesskab, hvor man møder børn og unge på sin egen alder, der har mistet som en selv. Her får man hjælp til at tale om det, der er svært og gør ondt, og gennem samtale bliver sorgen efterhånden lettere at håndtere og leve med.
Børn og unge, der har mistet, oplever ofte, at det kan være svært at tale med kammerater og lærere om deres tanker og følelser, og måske er de samtidig også bekymrede for deres familie og deres sorg. I en samtalegruppe vil man møde andre, der kender til de følelser, man kæmper med, og man vil ikke længere føle sig alene.
De nye gruppemøder vil foregå i Bagsværd Kirke, Taxvej 16, hver anden mandag fra kl. 15.00-17.00.
Gruppen ledes af sundhedsplejerske Hanne Hvidt, der har ledet sorggrupper i Gladsaxe Kommune i 15 år, og sundhedsplejerske og psykoterapeut Grete Petersen.
For yderligere information kontakt Hanne Hvidt på mail: hanne.hvidt@mail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top