På tværs af Universet
Gymnasiet-Beatles-02-06-19.jpg
Gladsaxe Gymnasium satser stort på opsætningen af Beatles-muscialen ”Across the Universe”. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe Gymnasium sætter musicalen ”Across the Universe” op i denne uge

Gladsaxe Gymnasiums elever fra 1. til 3. g var i sving med de tekniske prøver, da vi i lørdags var forbi for at høre om elevernes udgave af filmmusicalen ”Across the Universe”, der er et sandt bombardement af kendte Beatles-sange.

Den store opsætning involverer 22 skuespillere, 18 korsangere, 12 dansere og 10 musikere. Bag ved er mindst lige så mange elever i gang med de praktiske gøremål i køkken og bar samt de mere administrative opgaver.

Førsteårseleverne Emilie Schjerning, Rose Bregnhøj og Mille Ryttersson er med i PR-gruppen og sørger for formidlingen af musicalen. 3. g’erne Sebastian Schwartz og Helene Grützmeier er med til de mere overordnede gøremål, ligesom Helene skal spille med i musicalen. Begge har de foregående to år været med i mucialopsætningerne, så de er rutinerede i forhold til de tre 1. g’ere, der dog ikke er i tvivl om, at de også vil være med de kommende to år.

Der er plads til 400 i Gladsaxe Gymnasiums nye flotte aula. Der var generalprøve mandag aften. Forestillingen opføres tre gange i denne uge: tirsdag, onsdag og torsdag, alle aftner kl. 19.30.

Der skal nok blive rift om billetterne, der kan købes på Billetto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top