annonce
Politirapport uge 6
Seneste nyt fra Københavns Vestegns politi

Indbrud i bar i Bagsværd
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en bar på Bagsværd Hovedgade i Bagsværd sket onsdag den 30. januar mellem kl. 01.30 og kl. 09.00. En rude til en bagdør var aflistet, og en pengekasse var stjålet. Der var overvågning på stedet, men på grund af maskering er det svært at tyde de mistænkte gerningsmænd, som har følgende signalement:
A: Mand iført hættetrøje med grå ærmer, maskeret
B: Mand iført sort tøj, maskeret
Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Indbrud i villa på Augustvej
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket torsdag den 31. januar mellem kl. 16.10 og kl. 21.20 på Augustvej i Søborg. Karmene til et vindue var aflistet, og diverse smykker, tablet, bærbar computer samt mobiltelefon var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Vær opmærksom på indbrud
Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme på indbrud:
• Lav ferieaftaler med naboen og skab liv i fraværet: Tøm post, fyld skraldespand, slå græs for hinanden
• Vær varsom med åbne døre og vinduer om sommeren
• Ryd ikke op før ferie, lad huset se beboet ud
• Hold øje i dit område – også om natten. Er noget unormalt – f.eks. personer eller biler, der ikke plejer at færdes der? Ser alt normalt ud hos naboen?
• Ring hurtigt til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 1-1-2, hvis det er akut, ellers 114
• Arbejder du om natten – f.eks. med avisomdeling, renovation, som tankpasser eller lignende – så vær opmærksom på mistænkelige personer og biler i dit område
• Lad ikke værdier ligge frit fremme – gem dem af vejen
• Sådan beskytter du dig mod indbrud: www.dkr.dk

Tyveri fra byggeplads på Kellersvej
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en byggeplads på Kellersvej i Søborg sket mellem onsdag den 30. januar kl. 19.00 og torsdag den 31. januar kl. 05.45. Byggepladsen var indhegnet, og gerningsmændene har formentlig skaffet sig adgang ved at kravle over det. Der var skåret et hul i taget til en container, og stjålet diverse el-værktøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top