Flid blev belønnet
Idrætsakademiet-01-10-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Borgmester Trine Græse overrakte diplomerne til kursisterne, der undervejs har været styret af Henning Hansen. Og vanen tro blev der taget gruppebillede i Europaværelset på rådhuset. Foto: Kaj Bonne.
11 fik diplom for at have gennemført Gladsaxe Lederakademi

De har været på arbejde, og så er de nærmest fortsat videre til kurset i løbet af efteråret og vinteren. De har brugt lørdage, hvor de kunne have holdt fri.

Og nu har de fået noget ud af alle anstrengelserne. 11 kursister fik i torsdags ved den traditionelle ceremoni i Europaværelset på rådhuset overrakt hver deres diplom for at have fulgt de forskellige delkurser på Gladsaxe Lederakademi. Der var vanen tror spejdere og FDFere, og de var suppleret med kursister fra kulturelle foreninger og idrætsforeninger.

De to første år kurset kørte var det kun idrætsforeninger, der var med, men siden er der kommet mange andre foreninger med.

Og nu kan kursisterne vende tilbage til deres klubber, foreninger og organisationer og bidrage til at få det hele til at fungere bedre og give deres viden videre til andre – som måske næste år melder sig til kurset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top