Odysseus op i 1. divison
Skak-1.-divison.jpg
Odysseus sejrrige hold fra 2. division. Foto: Privat.
Skakforeningen fra Søborg suveræn vinder af 2. division

Skakforeningen Odysseus, der har klubaften hver torsdag i foreningshuset på Frødings Allé, er tilbage i skakkens næstbedste række. I søndags vandt klubben en overbevisende sejr på 6-2 over Seksløberen, så man endte som en suveræn vinder af den sjællandske 2. division.

Særligt de to sidste sejre på 6-2 over først K41 og derefter Seksløberen var afgørende til sidst, hvor Ballerups ligareserver ikke kunne følge trop.

Odysseus scorede samlet 35 point ud af 56 mulige. Der var mange flotte scoringer, men helt i særklasse var Morten Majlund Nielsen med syv point af syv mulige. Søren Klausen med 5 af 7, Jens Juul Hornsgaard med 4½ af 6 samt Morten Andersen og Claus Olsen med 4½ af 7 bidrog alle fint til det flotte slutresultat.

Odysseus har flere gange tidligere spillet i den næstbedste række. En enkelt gang i midten af 1980erne havde man en enkelt sæson i den bedste række herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top