Prismodtager synger i Bagsværd Kirke
David-Danholt-2.jpg
Tenoren David Danholt. Foto: Hans Skaarup.
På søndag optræder tenoren David Danholt med kirkearier

Tenoren David Danholt, der til efteråret modtager den eftertragtede Aksel Schiøtz-pris, har sammen med Bagsværd Kirkes organist sat et spændende program sammen med dansk kirkemusik fra omkring år 1900. Koncerten holdes søndag den 24. marts kl. 15.

Det er ikke musik man hører hver dag, men det er ikke desto mindre særdeles labert at høre på. Barnekow er vel sammen med Lange-Müller de mest kendte navne, men også Camillo Carlsen, der var domorganist i Roskilde, Ludolf Nielsen og Rued Langgaard står på programmet.

David Danholt har en international karriere på de store operascener, men synger også meget ofte lieder med mere herhjemme.

Der er gratis adgang.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top