Solokoncert med pianist
Solokoncert-i-Stengård-Kirke.jpg
Pianisten Rune Solberg. Foto: Pressefoto.
Rune Solvang spiller i Stengård Kirke torsdag aften

Den tidligere elev i Gladsaxe Musikskole, pianisten og komponisten Rune Solvang, spiller Musorgskijs Udstillingsbilleder i Stengård Kirke. Udstillingsbilleder er en række klaverstykker over Viktor Hartmanns billeder. Derudover er Chopins fire scherzoer på programmet på torsdag den 21. marts kl. 19.30.

Rune Solvang er født i 1980 og opvokset i Gladsaxe. I 2001 kom han ind på Det kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor han har studeret klaver hos José Ribera og komposition hos Niels Rosing-Schow. Han tog diplomeksamen i hhv. 2006 og 2008. Han har spillet talrige koncerter i både Danmark og Tyskland. Han har endvidere deltaget i masterclasses, og vundet en pris i Israel i 2006 for bedste udførelse af ny musik.

Rune Solberg fik i 2005 tildelt Ester Vagnings Mindelegat og vandt i 2006 1. pris i konservatoriets legatkonkurrence for pianister. Rune Solvang har jævnligt optrådt i Stengård Kirke og han er desuden komponist og aktiv i Komponistforeningen Grundtonen, som han er medstifter af.
Der er gratis entré til torsdagens koncert.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top