Tilfreds med skolerne
Kommunen er tilfreds med den overordnede udvikling på i kommunens skoler

Statusrapporten for skoleområdet 2018 viser, at skolerne i Gladsaxe som helhed opnår tilfredsstillende resultater. Rapporten blev fremlagt på et møde i Børne- og Undervisningsudvalget den 7. marts. Ifølge rapporten, har Gladsaxes ti folkeskoler samlet set et stigende karaktergennemsnit i de bundne prøvefag i 9. klasse, der ligger over landsgennemsnittet.
Gladsaxe ligger også over landsgennemsnittet i forhold til hvor mange der starter på en ungdomsuddannelse. Gladsaxes elever ligger dog lidt under landsgennemsnittet, i forhold til deres social trivsel og ro og orden, på den nationale trivselsmåling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top