Tyveri fra personbil i Bagsværd
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sort Seat personbil sket torsdag den 14. marts mellem kl. 13.00 og kl. 13.30 på Slotsparken i Bagsværd. En rude var knust, og en taske med bærbar pc, arbejdsmappe, sportstøj, it udstyr samt diverse toiletting var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra […]

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sort Seat personbil sket torsdag den 14. marts mellem kl. 13.00 og kl. 13.30 på Slotsparken i Bagsværd. En rude var knust, og en taske med bærbar pc, arbejdsmappe, sportstøj, it udstyr samt diverse toiletting var stjålet.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top