Vis hensyn, så der bliver plads til alle
Af Ole Skrald Rasmussen (A), Formand for Trafik- og Teknikudvalget

Gladsaxes veje bliver stadig mere presset af flere biler og pendlere. Vi forsøger altid at opnå en god balance mellem de forskellige transportformer for der skal være plads til alle, men det er ikke nemt.
Der skal være plads til cykeltrafikken, sikre skoleveje, klimatilpasning, parkering, busser, tilgængelighed for fodgængere og handicappede og selvfølgelig også plads til dem, som kører bil eller skal modtage varer.
Mogens Busk Sørensen fra Dansk Fodgænger Forbund i Gladsaxe har ret i, at det ikke er i orden, når bilerne spærrer fortovet til fare, ulempe eller gene for fodgængere. Men når det sker, er det kun politiet, der kan handle ved at give bøder.
Jeg kan kun opfordre alle bilister til at tage hensyn og parkere lovligt. Ligeledes er det vigtigt, at husejerne husker at klippe hækkene ind, så man kan komme forbi på fortovet. Vores parkeringsservice dækker hele kommunen og kan ikke være alle steder hele tiden.
Hvis borgere oplever systematisk overtrædelse af parkeringsregler, så modtager vi gerne henvendelser via mobilappen ”Tip Kommunen”, eller på vores gladsaxe.dk/tipkommunen. Man kan også altid skrive til parkering@gladsaxe.dk.
Som sagt skal der være plads til alle i Gladsaxe. Vi har dog kun den plads, der er. Vi prøver at få det bedste ud af det i en balance mellem de forskellige trafikanter. For mig er det især vigtigt, at vores skolebørn kan komme sikkert og trygt i skole. Men hvis vi alle tager hensyn, så er der plads til alle.

1 kommentar om “Vis hensyn, så der bliver plads til alle”

 1. Morten Frank siger:

  Ole skriver: “Hvis borgere oplever systematisk overtrædelse af parkeringsregler, så modtager vi gerne henvendelser”
  Jeg kan bekræfte, at kommunen ikke gør noget ved disse henvendelser.
  Massive og systematiske overtrædelse på Buddinge Hovedgade bliver ignoreret, på trods af mange gentagne henvendelser med fotodokumentation.

  Ole skriver: “For mig er det især vigtigt, at vores skolebørn kan komme sikkert og trygt i skole.”
  Så er det bare underligt, at Ole ignorerer henvendelser om systematisk kørsel med bus og bil på cykelstien på Buddinge Hovedgade grundet vejens indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top