Bestil en færdselskontrol
Færdselskontrol.jpg
Ukontrolleret fart får folk til at bestille en fartkontrol. Foto: Pressefoto.
Hvis du oplever, at der køres for hurtigt på en strækning eller vurderer behov for en knallertkontrol, kan du anmode politiet om at gennemføre en færdselskontrol på stedet

Hvis du oplever, at der køres for hurtigt på en strækning eller vurderer behov for en knallertkontrol, kan du anmode politiet om at gennemføre en færdselskontrol på stedet. Københavns Vestegns Politi har været forbi forskellige veje i Gladsaxe, hvor borgere via ”Bestil en betjent” har bestilt en færdselskontrol.

I Gladsaxe Kommune har politiet været forbi følgende veje:

Bagsværd Hovedgade
Vadstrupvej
Krogshøjvej
Alsikemarken
Gladsaxevej
Maglegårds Allé
Buddinge Hovedgade
jll

3 kommentarer om “Bestil en færdselskontrol”

 1. Henrik Korch Hansen siger:

  Hej!
  Der bliver generelt kørt for hurtigt på de små veje. Jeg bor på Stengårds Alle 73 og på denne strækning er der ikke bump eller andet der gør at farten bliver sat ned. Vi oplever dagligt at der bliver kørt ekstremt stærkt fordi man kan og fordi man kan se meget langt ligeud. Det vil klart være en god ide at få sat en fartmåler op. Der har ikke før været en fart måler på denne vej.

 2. Marie Jacobsen siger:

  Hej, vi bor ud til samme del af Stengårds Alle og oplever samme problem med alt for høje hastigheder på strækningen fra Gammel Mosevej og ned til kommune grænsen til Lyngby. Det er ofte ikke rart at krydse vejen med sit barn fordi der bliver kørt så stærkt. Vi har prøvet at bestille en fart kontrol så håber det kommer til at ske snart. Kommunen er desværre ikke interesseret i at lave fartbegrænsninger på denne strækning i form af fartbump eller vejindsnævninger. Trods at der er vejbump på Stengårds Alle på den anden side af Gammel Mosevej.

 3. Henrik Korch Hansen siger:

  Hej!
  Vi har nu haft en færdsel kontrol på Stengårds Alle. Den 6/7-19. Vi var desværre ikke hjemme den dag/aften, men jeg håber den har haft en præventiv virkning. Det kunne være fint at få den ud igen på en hverdag i stedet for en lørdag. Trafikken er lagt større på hverdage i forhold til weekend. Vi takker nu for at der har været en fartmåler forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top