Cirkus Baldoni flyver højt
Cirkus.jpg
Den riverdansende fodjonglør optræder i Cirkus Baldoni. Foto: Privat.
10 x 2 billetter er på spil, når cirkus besøger Bagsværd den 10. maj

I år tager Cirkus Baldoni hul på deres 17. sæson. Traditionen tro gæster cirkusset Bagsværd. Det sker fredag den 10. maj kl. 17.00, hvor teltet er rejst på Værebrovej 31.
Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldonis direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med sit skønne publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for Højt at flyve.

I årets forestilling tager luftkaptajn Baldoni publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. Baldonis super-illusionist tager publikum fra Danmark til en så fjern egn som Japan, hvor man møder en fantastisk linedanserinde. På vejen slår man et smut forbi Tjekkiet til en charmerende jonglør. Man runder Texas for opleve et nervepirrende lasso og knivkaster nummer.

Herfra drager man den lange vej til Etiopien, hvor man har hentet to fantastiske unge mænd med stor charme, lækkert hår og masser af selvtillid. En tur til den grønne ø Irland bliver det også til, hvor den underskønne riverdansende fodjonglør er. Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni-balletten i form af smukke stewardesser, der sørger for, at I får den fuldendte flyvetur.

Årets klovnerier står den ”lidt håbløse” men hyldende morsomme steward Paczo for. Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo. Publikum kan spænde sikkerhedsbælterne og tage med på en uforglemmelig flyvetur.

I samarbejde med Cirkus Baldoni udsætter Gladsaxe Bladet 10 x 2 billetter til forestillingen.

Du har chancen for at vinde, hvis du svarer rigtigt på følgende spørgsmål:

Er Cirkus Baldonis direktør interesseret i

a. Sejlsport
b. Flyvning
c. Travsport

Løsningen sendes til kon@gladsaxebladet.dk – skriv Cirkus Baldoni i emnefeltet. Mailen skal være os i hænde senest fredag den 3. maj kl. 9. Husk telefonnummer, da vinderne får direkte besked.
jll

1 kommentar om “Cirkus Baldoni flyver højt”

  1. Lone Panduro siger:

    Cirkus Baldoni. Svaret er flyvning. Tlf 51514217

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top