annonce
Folketingskandidater besøgte seniorcentre
Politikere-på-seniorcentre.jpg
Pia Kjærsgaard har tydeligvis fundet noget interessant under besøget på Bakkegården. Foto: Privat.
Gladsaxes borgmester Trine Græse havde folketingets formand Pia Kjærsgaard, folketingskandidaterne Serdal Benli (F), Jeppe Bruus (A) og Abbas Razvi (R), samt byrådsmedlem Kristian Niebuhr (O) med på seniorcentrene Bakkegården og Catherinegården. Formålet var at besigtige seniorcentrene og blive klogere på de gode tilbud Gladsaxe har, men også de udfordringer ældreområdet er underlagt.

Gladsaxes borgmester Trine Græse havde folketingets formand Pia Kjærsgaard, folketingskandidaterne Serdal Benli (F), Jeppe Bruus (A) og Abbas Razvi (R), samt byrådsmedlem Kristian Niebuhr (O) med på seniorcentrene Bakkegården og Catherinegården.
Formålet var at besigtige seniorcentrene og blive klogere på de gode tilbud Gladsaxe har, men også de udfordringer ældreområdet er underlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top